Hodnocení obchodu

4,9 75 hodnocení
Přidat hodnocení
5
72x
4
0x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 3.4.2019
+ Zajímavý sortiment
- Věci které jsem chtěla neměli na skladě, pro velký sortiment není problém vybrat alternativu, případně požádat obchůdek o naskladnění, což samozřejmě znamená jisté zdržení objednávky.

Avatar autora | 29.3.2019
Jsem spokojen, zásilka přišla velmi rychle a v pořádku. Zásilkovna je blízko mého bydliště.
Avatar autora | 26.3.2019
+ bleskové doručení
+ výborná komunikace

Zboží objednáno v sobotu (placeno převodem) a hned den na to, v neděli, jsem už obdržela avízo, že je zásilka expedována. Příště zde také ráda nakoupím
Avatar autora | 21.3.2019
Vše OK
Avatar autora | 28.12.2018
+ Dobra komunikace.
+ Super-rychle dodani i v obdobi Vanoc.

Avatar autora | 4.12.2018
+ Rychle dodani,vse v poradku

Avatar autora | 28.9.2018
+ skvělé slevy!
+ rychlé dodani
+ možnost využití zásilkovny, velký plus
- zdarma pletovy krem nedorazil
- neni mozno objednat přes uloženku

great store, great prices (with sales), nice selection of delivery options, quick delivery.
Avatar autora | 11.9.2018
- Uvítala bych delší exspiraci výrobků.

Avatar autora | 9.9.2018
+ dobré ceny
+ široký sortiment
+ rychlé doručení
- až po zaplacení se objevila poznámka, že k nákupu nad 900Kč je dárek, bylo by lepší na tu možnost upozornit před zaplacením, chybělo mi pár korun do 900.. ale to je jen taková maličkost :)

rozhodně tento e-shop doporučuji
Avatar autora | 9.9.2018
Seriózní obchod
Avatar autora | 1.9.2018
+ skvělá komunikace, rychlost odeslání

Avatar autora | 18.8.2018
+ Rychlé dodání objednaného zboží
+ Přehlednost stránek

Avatar autora | 22.7.2018
OBĚDNAVKA BYLA MOJE PRVNÍ A JSEM MOC SPOKOJENA
Avatar autora | 2.7.2018
+ ušetřím čas

Avatar autora | 22.6.2018
+ rychlost
+ příznivá cena
+ osobní odběr
+ dobrá komunikace
- neznám

Avatar autora | 22.6.2018
S obchodem jsem spokojená. Zboží bylo doručeno rychle, v balíku bylo přidáno i hezké poděkování za nákup a vzorek zdarma. Působilo to na mě srdečně :)
Avatar autora | 11.6.2018
Rychlé vyřízení objednávky, krásné balení.
Avatar autora | 11.6.2018
+ bez problémů, kartička s poděkování v balíku

Avatar autora | 14.5.2018
+ Vsechno v poradku, rychly dovoz.

Avatar autora | 12.5.2018
+ rychlost dodání
+ široký sortiment
- žádná mě nenapadá

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 76

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.