Hodnocení obchodu

4,9 69 hodnocení
Přidat hodnocení
5
66x
4
0x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.9.2018
+ skvělé slevy!
+ rychlé dodani
+ možnost využití zásilkovny, velký plus
- zdarma pletovy krem nedorazil
- neni mozno objednat přes uloženku

great store, great prices (with sales), nice selection of delivery options, quick delivery.
Avatar autora | 11.9.2018
- Uvítala bych delší exspiraci výrobků.

Avatar autora | 9.9.2018
+ dobré ceny
+ široký sortiment
+ rychlé doručení
- až po zaplacení se objevila poznámka, že k nákupu nad 900Kč je dárek, bylo by lepší na tu možnost upozornit před zaplacením, chybělo mi pár korun do 900.. ale to je jen taková maličkost :)

rozhodně tento e-shop doporučuji
Avatar autora | 9.9.2018
Seriózní obchod
Avatar autora | 1.9.2018
+ skvělá komunikace, rychlost odeslání

Avatar autora | 18.8.2018
+ Rychlé dodání objednaného zboží
+ Přehlednost stránek

Avatar autora | 22.7.2018
OBĚDNAVKA BYLA MOJE PRVNÍ A JSEM MOC SPOKOJENA
Avatar autora | 2.7.2018
+ ušetřím čas

Avatar autora | 22.6.2018
+ rychlost
+ příznivá cena
+ osobní odběr
+ dobrá komunikace
- neznám

Avatar autora | 22.6.2018
S obchodem jsem spokojená. Zboží bylo doručeno rychle, v balíku bylo přidáno i hezké poděkování za nákup a vzorek zdarma. Působilo to na mě srdečně :)
Avatar autora | 11.6.2018
Rychlé vyřízení objednávky, krásné balení.
Avatar autora | 11.6.2018
+ bez problémů, kartička s poděkování v balíku

Avatar autora | 14.5.2018
+ Vsechno v poradku, rychly dovoz.

Avatar autora | 12.5.2018
+ rychlost dodání
+ široký sortiment
- žádná mě nenapadá

Avatar autora | 4.5.2018
+ v zásilce je i milé poděkování a vzorky na vyzkoušení

Avatar autora | 1.5.2018
+ Kladné.

Avatar autora | 22.4.2018
+ rychlost a spolehlivost

Avatar autora | 22.4.2018
+ Velmi rychle vyrizeni objednavky (prosila jsem o expedici tentyz den co jsem objednala zbozi)
+ Darecek k nakupu nad 900kc a jeste vzorecky
+ Mila komunikace a vstricnost
+ Dobre,peclive a ekologicky zabaleno

Avatar autora | 18.4.2018
+ Obdržala som SMS o stave objednávky.
+ Bezproblémovosť a rýchlosť dodania.
+ Balík po otvorení krásne voňal, vo vnútri bola naviac dekorácia, ktorú možno vložiť do misky a pekne prevonia domov.
+ V balíku som obdržala i 2 vzorky kozmetiky ako pozornosť internetového obchodu.
- Nič.

Dobrá a bezproblémová komunikácia, rýchle dodanie, voňavý balíček s milou dekoráciou.
Avatar autora | 17.4.2018
+ Kamenná prodejna v centru Hradce Králové
+ široký výběr bio produktů za super ceny

Maximální spokojenost s tímto obchodem, milé prodavačky, testery a vzorečky na prodávané produkty při nákupu

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 70

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.