Hodnocení obchodu

4.9 121 hodnocení
Přidat hodnocení
5
116x
4
1x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.4.2020
Celý nákupní proces proběhl bez komplikací. Kupovala jsem si mladý ječmena (australský barley grass powder) peeling na obličej (Něžný peeling od Natura siberica). Ječmen zde zakoupený je chutný (pro ty, kteří jsou už na jeho chuť zvyklí :) ) a dobře rozpustný, myslím, že poměr cena/ kvalita je zde dobrý, takže bych tento e-shop zřejmě zvolila i pro další nákup ječmene.
Avatar autora | 12.4.2020
výběr, dobré ceny, rychlost dodání
Avatar autora | 12.4.2020
+ Spolehlivost

Avatar autora | 12.4.2020
+ Kvalita
+ Ceny
+ Dobrý přístup majitele
+ Rychlost

Jsem spokojená, jeden produkt mi přišel zkažený, což se u přírodní kosmetiky může stát a byla mi hned vrácena celá částka. Děkuji a doporučuji.
Avatar autora | 7.4.2020
Rychlost a cena
Avatar autora | 4.4.2020
Super obchod! Doporučuji!
Avatar autora | 2.4.2020
Omylem mi bylo dodáno pouze jedno tělové mléko, ale po tom co jsem společnost kontaktovala mi bylo zasláno i druhé. Chybka se občas stane každému, důležité je, že jsme to vyřešili a byli moc milí. :)
Avatar autora B L | 27.3.2020
SPOKOJENOST s rychlostí dodávky, těším se na příští
Avatar autora | 17.3.2020
+ včasné dodání

Avatar autora | 9.3.2020
+ Pohodový nákup

Avatar autora | 2.3.2020
+ Šikovné placení přes QR kód

AK Avatar autora Alena Kubínová | 28.2.2020
Avatar autora | 14.2.2020
bez problémů
Avatar autora | 26.1.2020
+ spolehnutí

Avatar autora | 18.1.2020
rychlá komunikace i odeslání zboží
Avatar autora | 18.1.2020
+ Přehlednost stránek, rychlé doručení, slušný výběr :)

Avatar autora | 16.1.2020
dobré ceny, rychlost dodání
Avatar autora | 3.12.2019
+ rychlost, komunikace, dobrá cena

Avatar autora | 18.10.2019
Delší doba dodání
Avatar autora (Administrátor) 5.3.2021
Děkujeme za skvělé hodnocení. Na době dodání pracujeme a věříme, že při příští objednávce zboží dorazí do druhého dne! S pozdravem, BIO4BODY
Avatar autora | 12.9.2019
+ Rychlé, spolehlivě, vpořádku

Stránka 2 z 7 , položek celkem: 122

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.